Moderatkvinnorna OskarshamnEtt av Moderatkvinnornas mål är att få fler kvinnor att rösta på Moderaterna. Moderaterna ska vara det bästa alternativet i valet. Vi ska finnas i kvinnors vardag och forma en politik som de kan identifiera sig med. 
Moderatkvinnorna arbetar med att på olika sätt föra fram politiska förslag som påverkar normer och attityder i samhället. Förslagen medvetandegör synsätt och lyfter möjligheter för kvinnor.
Moderatkvinnorna anser att politiskt arbete gynnas av att grupperingar består av såväl kvinnliga som manliga företrädare på alla nivåer och i alla sammanhang. Ett modernt parti skapar arenor för kvinnor att växa och ta plats och därmed gör det möjligt och intressant för kvinnor att arbeta politiskt på alla nivåer. 
Moderatkvinnorna stärker möjligheterna för kvinnors politiska arbete genom att bland annat erbjuda coachning och utbildning.
Genom att klicka här kan du läsa mer om Moderatkvinnorna. 


Rebecca Thidell, ordförande för
Moderatkvinnorna i Oskarshamn.

Vill du komma i kontakt med Moderatkvinnorna i Oskarshamn? 

Mejla till rebecca.thidell@moderat.se
 


Moderat kvinnofrukost på Hotell Post

Lördagen den 23 augusti samlades Moderatkvinnorna i Oskarshamn för en gemensam frukost på Hotell Post. Ordförande Eva-Marie Hansson hälsade välkommen och förutom en god frukost med ett härligt gäng delades valmaterial ut. 

Ordförande Eva-Marie Hansson hälsade välkommen till
Moderatkvinnornas frukostmöte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar